Гранд Каньон София – Нов начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новия и първият по рода си план в България на Гаранти Коза – главен международен инвеститор с голям опит в строителството. Създадена през далечната 1948 г.. в Турция, Анкара, днес фирмата е една от най- ценените и предпочитани в имотния сектор, като в Турция, така и Дубай, Русия, Япония.

Гаранти Коза разполага с повече от 200 изградени проекти, като само част са: – Първата линия на метрото в Истанбул, Големия Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ един милион м2, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 000 апартамента, Коза Парк – Проект на най- голямото изкуствено езеро, заобиколено от 4 жилищни сгради и над 2.5к апартаменти

Разположен в един от най – бързо развиващите се квартали в столицата на България, Младост 3, Гранд Каньон предлага всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. Непосредствената близост до главни пътни участъци, бизнес центрове и чудесна гледка към една от хубавите български планини – Витоша, също и прекия достъп до Софийското метро, посредством топла връзка ще са само част от комуникативността и характеристиките на местността, както и комфорт, предлагащ комплексът на своите обитатели.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от 3 жилищни сгради, носещи имената на едни от най-известните планини в България – Пирин, Витоша И Рила, намиращи се на 32 000 м2, открит търговски център (алейно поставени магазини, скъпи заведения и ресторанти) и паркинг под земята с повече от 1К паркоместа, до които всеки един апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от скорошни тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, проектира перфектно единство между модерна архитектурна линия и ландшафтен дизайн.

Професионално планираното пространство, дава личното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, при положение, че заедно с това им предлага нужните за всеки един модерен човек условия локализирани на едно и също местенце. Отчитайки заетоста на модерния човек, Гранд Каньон съчетава необходимите забавления в града с приятния чар на широкия дял зелени площи, намиращи се около комплекса.

Строителството включва 765 апартаменти, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138 000 м2. Рила Резидънс ще стане 30 етажна жилищна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се помещава 5* хотел – безспорно един от най-известните световни брандове, а от 18 – 30 етаж ще са поставени ВИП резиденции. В комплекса ще е разположена и офтеомологична клиника (1 200 кв.м.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Подобие на най-модерната и голяма такава, намираща се в Истанбул. На разположение на живущите в Гранд Каньон ще бъдат предоставени wellness, фитнес център и плувен басейн.

Открийте още: http://www.grandkanyon.com