Как да вземете точния селфи стик?

selfie stickСъществуват няколко главни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Селфи стик с bluetooth възможност. Този стик може да се използва с iPhone или Android. Има малък бутон на дръжката, чрез който може да се снима.

Селфи пръчка, свързана с жака за слушалките на умното устройство. И тук също е на разположение бутонче, което бихте могли да натиснете, за да се снима.

Стик без наличието на функция за задействане дистанционно. Някои от точно тези пръчки се продават с Дистанционно с bluetooth връзка.

Съветвам ви да не използвате селфи стик, който не разполага с функция за задействане, понеже трябва да използвате таймера на вашия собствен фотоапарат, за да стане снимка. възможно е това дистанционно да бъде загубено, а и трудно се използва когато придържате стика.

Най-хубавият избор в случая са точно тези с Вариант bluetooth, най-вече ако имате желание да се снимате от още по-голямо разстояние без да държите пръчката, примерно като го подпрете до някоя стена.

Проблемът е, че може да бъде доста сложно да съчетаете мобилния си с Устройството с bluetooth, което е много често срещан проблем сред клиентите. Също така не бива да забравяте да презареждате акумулаторната батерия на пръчката, използвайки USB кабел.

Аз персонално ще избера селфи стик, който разполага с кабел за слушалки, тъй като при него няма несгоди по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът които идва от кабела за слушалки, дава възможност на потребителя да ползва бутона. Независимо че този вариант не е сред най-модерните, е наистина ефикасно. А и също така без съмнение няма да ви създаде неприятности и да Ви арестуват в Южна Корея. Плюс това точно тези стикове за селфи са по-евтина опция в сравнение с другите.