Кой вид дамска ризка е подходящ за мен?

women shirtsДългото обикаляне по магазините Ви е омръзнало ? Имате нужда от нова дамска риза и не можете да си изберете модел, добър за Вас? Ето различни хубави съвети как да сторите коректния избор.

Комбиниране с панталони: точно тук притежавате няколко различни варианти в зависимост от модела на панталона. Ако случайно панталоните са тесни, вид клин или тип цигара ризата също ще трябва да е впита или тясна като модел.

В случая може да е раздвижена с оригинален аксесоар ако случайно самата риза е по-скромна и така също да дадете и внимание в дрехите си. Ако случайно панталоните са широки като модел просто сложете широка риза. Даденото комбиниране е подходящо за жени с големи размери.

Съчетание на ризка с пола: Поради много различните кройки на пола щем не щем нужно е да вземем предвид и ризата с тях. Главното правило в случая/ също и с панталоните/ е в сила и в този случай – стегната, вталена кройка пола плюс същия модел риза. Пола вид молив и прилепнали поли е хубаво да се комбинират именно с риза по тялото да не стане асинхрон в цялостната визия. Цветово без съмнение няма от какво толкова да се тревожите – черната пола до коляно може да се съчетае реално с всеки цвят женска риза. В последно време желани са бледо цикламените цветове както и отделните нюанси на цвят бордо. В случай, че не Ви се рискува подберете класическият вариант – бяла ризка и чисто черна пола.

Дамската риза се допълва също така хубаво в съчетание и с костюм от два компонента – комбинация от жакет и панталон или пола. Много жени го предпочитат като всекидневен офисен костюм най-вече за ежедневни контакти с партньори и клиенти.

Друг чудесен номер, можещ да се приложи е употребата на допълнителни принадлежности. Дори една свежа брошка, шалче или дори по скромно колие е в състояние да раздвижи изгледа Ви и ако сте с да речем риза с един цвят.

Не ви е необходимо да притежавате бая цветове ризи в случая, а единствено правилният аксесоар. Но ако кройката е по свободна съвсем спокойно носете брошка или съвсем друг накит с нескъпоценен камък например. При по-втален дизайн сложете шарени шалчета за да концентрирате нужното внимание именно над разгръщащия дизайна допълнителен елемент. Така с няколко различни цветове риза и малко на брой много внимателно избрани аксесоара можете спокойно да сътворите десетки варианти без да инвестирате огромни разходи. последна препоръка – правете експерименти. Не си поставяйте сами граници на външния вид. Обкръжаващите ви ще обърнат внимание на усилието Ви и ще сте оценени подобаващо.

Разберете още: дамски къси панталони цена